yakup bin el leys 

kapat
  1. 879 yılında vefat eden safariler hanedanının kurucusu.
    #3481320 (arabam var, 02.06.2008 00:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakup bin el leys başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakup bin el leys ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakup bin el leys nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakup bin el leys. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hocalarin gaflari » 30 yas sendromu » turuncu sacli kadinlar » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » neyse ben gideyim artik » dokundugun her seyin altin olmasi » bazal metabolizma » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » yavuz atar » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » ugur dundar » matematik » yenicag » kv » bir an icin kimsenin entry girmemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » scottie pippen » hayata dair ic burkan detaylar » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » yakisikli degil ama sempatik » hayat sen ne cabuk harcadin beni » arkadasim seytan » catali bicak olarak kullanmak » sari cizme » serra mall » ilk basta » doktrin » ben bu yaziyi sana yazdim » the terminator