yakub 

kapat
  1. yisahar'ın babası.

(bkz: o kim lan)
    #3480410 (redwinemania, 01.06.2008 21:59 ~ 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

yakub başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakub ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakub nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dereizm » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » ataturk universitesi » trumanshow » john starks » yan bahce » yeni uuser olacaklara nick onerileri » timbuktu » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » mehmet turgut » ozgur show » sabri sarioglu » sozlukte aglatan yazarlar » sozlukteki erkek hegemonyasi » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » charlie and the chocolate factory » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » elveda de » ota boka anket demek » the turning » 1969 » yarim derdini ver bana » acik anksiyete » hadi uyuyalim » alaturka mavzer » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » kazim koyuncu vs ismail turut » caylakken 40 karakter siniri » turk kizlari » isil alben