yaktin hocam beni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaktin beni x
  2. yaktin beni
  3. ah arwen ah yaktin beni
  4. yaktin beni dunya
  5. yaktin beni edison
  6. ah delilah yaktin beni
  7. ben bir zaman kaybiyim beni bosver hocam
  8. amanin migros migros yaktin beni migros
  9. bir ates yaktin
  10. yaktin bizi latince

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaktin hocam beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaktin hocam beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaktin hocam beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaktin hocam beni. Copyright of the articles are belong to their authors.

» her aksam icmek » kiyamet gunu gazete mansetleri » carla gugino » ata demirer » tshirt yazilari » grand gumus otel » belkis akkale » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » cinas » dask » hendrix » dark father » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » witch is back » mahalle bakkalina acik mektup » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » satisfaction » guneysu » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » charmacha » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » bir suru » biyopolitika » bir gunluk olarak sozluk » kafasi guzel entry giren yazar » kestane fisegi » platonik ask » bugun e basacakken faka basmak » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » recep tayyip erdogan » hercai