yaktin beni edison 

kapat
  1. *ampülü tamir etmye çalışırken elektrik çarmış insan cümlesidir.
    not:uktecinin ima ettiği çağrışımı başlık altına yazmazı rica olunur.
    #2868029 (ekinoksah, 20.01.2008 15:09)
  2. teslanın lafıdır..adam haklıdır..şerefsiz edison
    #2868031 (hefeweizen, 20.01.2008 15:09)
  3. dönemin "mum ve gaz lambası imalatı, alım satımı" işi ile uğraşan esnafının edisona isyanıdır.

(bkz: tekerine comak sokmak)
    #2868512 (ceketli ali dayi, 20.01.2008 16:55 ~ 16:57)

© 2008 - uludağ sözlük

yaktin beni edison başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaktin beni edison ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaktin beni edison nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fee fi fo » harold shipman » thug life nigga » her zaman online olan caylak » dizartri » debit » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » acik imza » amelie nothomb » amfetamin » depresyon » tuomas holopainen » logitech » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » amok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » www iktisat eu » isik ve sevgiyle kal » fight club » peter pan » yabancica » disprozodi » chatin » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » animal instinct » soguk alerjisi » hifzi veldet velidedeoglu » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » sus ve yalamaya devam et » ilker yasin » anestezi