yaktin beni dunya 

kapat
  1. bir muslum gurses klasiği;

yıllar yılı elimden bir tutanım olmadı
    ne talihsiz bir kulum hala çilem dolmadı
    şu üç günlük alemde bir sevenim olmadı
    vazgeçtim ben sevmekten dostum bile kalmadı

yaktın beni dünya, yıktın beni dünya
    gerçek olan neyin var ki!
    fanisin dünya, yalansın dünya...

felek vurmuş insafsız sabır kalmadı bende
    bilmem ki dertten baska ne buldum ben sevmekte
    şu gencecik ömrümü yazık boşa harcadım
    şimdi haram oldu bana yaşamakta gülmekte.
    #3126195 (response if under duress, 12.03.2008 01:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaktin beni dunya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaktin beni dunya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaktin beni dunya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaktin beni dunya. Copyright of the articles are belong to their authors.

» calisilmamasi gereken sinavlar » john mccain » gokhan gonul dostlari » cumhuriyet halk partisi » i belong to che » ilker akman » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » latife hanim » soktum girdi » yapilmis en buyuk aptallik » turk futbolunun dunyadaki yeri » bagirsaklarini desmek » dayakyersin » 4 nesil silik » raca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yabanci gelin » velev ki got olduk » barcelona » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » baskaca » fuck buddy tarafindan terk edilmek » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » icine girilen kucuk kaygan delik » erkeklere deger vermek » uludag sozluk lazio taraftarlari » olum tatli bir turkudur » universitede hocalara verilmis ayarlar » vangelia pandeva dimitrova » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » mandalinam