yaksamlar 

kapat
  1. iyi akşamlar demeye çalışırken sürekli sarfettiğim hede.uzun uzun söyleyenine pek rastlamadım o da ayrı.
    #282792 (eru, 27.05.2006 16:39)
  2. yan aksamlar diye çağrışım yapan hebele.

not: benim ki akşam değil aksam.
    #282804 (ben-sen-o-biz-siz-onlar, 27.05.2006 16:44)
  3. iyi akşamlar demek isterken telaffuzu daha kolay olsun diyerek, iyi kelimesinden ikinci ünlüsünün düşürülmesi sonucu elde edilir.
    #282835 (gonulcelen, 27.05.2006 17:01 ~ 17:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaksamlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaksamlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaksamlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaksamlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bagirsaklarini desmek » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » quantum » netsozluk » kisisel illet » alti sadirvan ustu minare » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » hakan albayrak » cemal hunal » issiz adada issiz kalmak » isin bilimci » tas ustu » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » ilk is gunu » adanaspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dizaynir » pakize karada » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » uludag sozluk tromso taraftarlari » pati cekmek » kurtlar vadisi yemekteyiz » muhabbetin agzina sictin » var misin yok musun » internetten kopamamak » arka siradakiler » selcuk universitesi » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » victor hugo » reflation » huseyin uzmez