yakma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zippo yakma teknikleri
  2. kibrit yakma teknikleri
  3. sigara yakma teknikleri
  4. beni yak kendini yak ama kediyi yakma
  5. yanlislikla sevgilinin canini yakma
  6. tarihteki kitap yakma vakalari
  7. konserlerde cakmak yakma aliskanligi
  8. ates i askina yakma cirami
  9. alternatif sigara yakma aletleri
  10. bayrak yakma eyleminin gereksizligi

© 2008 - uludağ sözlük

yakma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» formul » metalcilerin genelde gay olmasi » git hadi git ismail yk » kangaroo » yaz tatilini cadirda gecirmek » masumiyet » quiet riot » burt young » yalnizligin anlasildigi anlar » kilo ya qiloo demek » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » babanin mesaj gondermesi » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esmer bilgi » vibratore turkce karsilik bulmaca » 2008 butonu » chris keller » gereksiz kiyaslamalar » yerli erotik dizi ismi onerileri » joker da » osurmak » docka » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » ukte doldurmak » pgsg » hukuksal danisman » bursa da ne ariyoruz zirvesi » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci