yaklasma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaklasma yaklasma catismasi
  2. yaklasma vurusu
  3. atesle yaklasma
  4. hah orasi iyi fazla yaklasma
  5. icimdeki pic yaklasma bana hic
  6. yaklasma kacinma catismasi
  7. evde hatuna yaklasma yollari
  8. bir sehir yakinima bile yaklasma
  9. insanlara fazla yaklasma hayallerine kapilirsin
  10. uludag sozluk un sonunun yaklasma alametleri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaklasma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklasma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklasma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaklasma. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vazelin varken baska kremler kullanmak » dream theater » anna vissi » neyse ben gideyim artik » hazir corba » lady angellyca » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » vok baligi » darryl roberts » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » eskileri saklamayin » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » tosbaga » ekspertiz » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john leshiba mosheou » fok baligina vok baligi demek » terbiye yoksunu » fare imleci » gul sarabi » cocuklar » zihin jimnastigi » nazan ile izzet in cocuklari » fotokritik » bir erkekten beklenenler » yaran okul muduru laflari » ayrilik » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » kreatif yazar » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek