yaklasma kacinma catismasi 


kapat
  1. aynı güdünün hem olumlu hem olumsuz olmasıdır .
    (bkz: hem itici hem çekici)
    #1343708 (spina, 24.02.2007 21:11)
  2. bu konudaki en bilindik örnek; "sinemaya gitmenin sınava hazırlanmayı engellemedi"dir. örnekteki sinema "yaklaşma", sınava hazırlanamama "kaçınma"dır.
    #1343718 (asiti kaçmış kola, 24.02.2007 21:14)
  3. bir şeyi istemezken, ötekini (ki genellikle bu durumdan doğacak başka bir şey olur) isteme durumudur.
    misal, ebeveynleri boşanan bir çocuğun mahkemenin kimde kalmak istiyorsun sorusuna, "annemde kalmak istiyorum ama babamın da bu yüzden üzülmesini istemiyorum" şeklinde cevap vermesinin gösterdiği durumdur.
    #1343758 (unwanted, 24.02.2007 21:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaklasma kacinma catismasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklasma kacinma catismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklasma kacinma catismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaklasma kacinma catismasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nervos » mahalle bakkalina acik mektup » sentenced » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » imkb » zevzek forum » ordinary day » kose yazarligi yapmak » imedi tv » sky turk » viorel moldovan » tostik » 85 li misin lan » temel demirer » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » obatala » akbank in 1500 personelini isten atmasi » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » hic oy vermemis yazar » elazigspor » kurt » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » turk askeri teroriste teslim olmaz » havva yilmaz » ozgur ruh » radyo sol » rei » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » mahmut yildirim » neyse ben gideyim artik