yaklasik olarak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 2 yaklasik
  2. yaklasik
  3. yaklasik deger
  4. yaklasik bilgi
  5. dogalgaz a yaklasik yuzde 20 zam yapilmasi
  6. ermeniler yaklasik 524 bin kisiyi katletti
  7. dogalgaza yaklasik yuzde 20 zam yapilmasi
  8. yaklasik 2 aylik seviyeli bir beraberligimiz var
  9. turkiye ye yaklasik 22 milyon turist gelmesi
  10. 7 ayda yaklasik 15 milyon turist gelmesi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaklasik olarak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklasik olarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklasik olarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaklasik olarak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » yilbasi turist minciklama festivali » milletler arasi » killi erkekleri sevmeyen kizlar » the curious case of benjamin button » lezbiyenlik » kal vas flam » sol frame e mode istekleri » pablo escobar » uludag sozluk moderasyonu » kelimelerin efendisiyim » kadinligin 21 hikayesi » 18 kasim 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumlede gizli ibneyi bulmak » umit karan » gaylik muessesesi » sozluge yasakci zihniyetin gelmesini isteyenler » muhabbetin agzina sictin » donersen » radyo sol » trabzonspor » moderasyonun espri anlayisi » baddua » klostrofobi » hep bana rabbena » turk ailesinde salon kavrami » erkek kokusu » turk askeri teroriste teslim olmaz