yaklasik iki aylik nur topu gibi yavrumuz var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaklasik 2 aylik seviyeli bir beraberligimiz var
  2. nur topu gibi bir oglunuz oldu
  3. nur topu gibi bir emonuz oldu
  4. nur topu gibi nurcu olmak
  5. nur topu gibi mahalle baskimiz oldu
  6. gozun aydin fener nur topu gibi bir penaltin oldu
  7. at topu danalar gibi kossun gol atsin tipi forvet
  8. topu topu nur topu gibisin yarim
  9. topu topu 8 kelimeyle sozluk yazarligi yapan yazar
  10. topu topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaklasik iki aylik nur topu gibi yavrumuz var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklasik iki aylik nur topu gibi yavrumuz var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklasik iki aylik nur topu gibi yavrumuz var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaklasik iki aylik nur topu gibi yavrumuz var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ozgur soylu » hakan albayrak » superman vs he man » akasya asilturkmen » gece » hedge fonlar » quantum of solace » tehzil » cenabet entry girmek » avea ya acik mektup » insan hatalariyla yasar » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » dave mustaine » kafkasli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilgisayar basinda omurunu curutmek » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » how do you talk to an angel » sakat ruh » adanaspor » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » tombul ile tombis arasindaki farklar » schenklears » papagan baligi » sagat » citen » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » entry ye cevap niteliginde entry girmek » ulan okuz anadolulu