yaklasik 25 kilo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir kilo pamuk mu agirdir bir kilo demir mi
  2. bir kilo demir mi bir kilo orhan pamuk mu
  3. 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi
  4. bir kilo namaz mi hafiftir bir kilo oruc mu
  5. 2 yaklasik
  6. yaklasik
  7. yaklasik bilgi
  8. yaklasik deger
  9. yaklasik 2 aylik seviyeli bir beraberligimiz var
  10. ermeniler yaklasik 524 bin kisiyi katletti

© 2008 - uludağ sözlük

yaklasik 25 kilo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklasik 25 kilo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklasik 25 kilo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk ten soguma nedenleri » sakalasirken hamile kalmak » adventure » kufurlu konusan kiz » gencler sizi siyasete bekliyorum » dayanilmaz hafiflik » fatih tekke » finnugor » hagi vs hami » herkese abazan diyen abazanin hasi » buyuk meme » mandalina » cinselligini doyasiya yasayan kiz » onurkul » burada seviyorum seni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » qube » kadinlarin erkeklerde bulduklari » seri eksi oy veren ibne » keops piramitlerini ucurmak » kansas city shuffle » subtle butt » engin nursani » caylak olduktan sonra duvara centik atan yazar » askerlik yan gelip yatma yeri degil » hani oralar bbg eviydi » behind of the scenes » oyun bitince sahi da piyonu da kicina sokarim » new user yontemi » teshircilik » guns n roses