yaklas o zaman 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaklas
  2. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  3. huzun zaman zaman deli dalgalarla gelir
  4. zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman
  5. kral ne zaman uyanirsa gun o zaman baslar
  6. sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler
  7. zaman zaman dinlenesi sarkilar
  8. zaman zaman kafanin bir ton olmasi
  9. ben ne zaman istersem o zaman sicarim
  10. zaman zaman icinde

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaklas o zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaklas o zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaklas o zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaklas o zaman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sol framenin gulu » julyde » kenderuntanbul » habir » amee » sadakat » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » tiki » nu cizerken erekte olmak » soverek ayrilanlar » sanri » erkekleri tavlama yontemleri » gelin kaynana diyaloglari » kara kuvvetleri komutanligi » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sedir adasi » uludag sozluk te oylama rezaleti » mulayim » erciyes » kal vas flam » mercimegi firina vermek » seni tanidigim icin cok sansliyim » yoruba » gulse birsel » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » filiz » become a legend » oha artik yani » felicita » donanma kupasi