yakiyor bagrimdaki ates 

kapat
  1. goksel baktagir'in istanbul senfonisi-9 albümünde çiğdem kırömeroğlu tarafından seslendirilen, göksel baktagir'e ait hicaz şarkıdır.

"Ah yakıyor bağrımdaki ateş
    Sensiz kanıyor kalbim olmuş serkeş
    Gönlüm hergün hasretinle yanıyor
    Gün doğmaz akşamlar artık bana eş

Ah kalmışım canansız
    Dudağım dilsiz gözyaşlarım sessiz
    Yağmur gibi akıyor
    Çağlayan mı bu aşk, gönlümden taşıyor

Çaresiz dertler sarmış beni
    Yanıyorum leyla mecnun gibi

Ah yakıyor bağrımdaki ateş
    Sensiz kanıyor kalbim olmuş serkeş
    Gönlüm hergün hasretinle yanıyor
    Gün doğmaz akşamlar artık bana eş"
    #3400989 (stalker, 15.05.2008 17:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakiyor bagrimdaki ates başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakiyor bagrimdaki ates ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakiyor bagrimdaki ates nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakiyor bagrimdaki ates. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye de sokakta kalmak » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » cekirdeksel » nurettin veren » a la folie pas du tout » turk futbolunun dunyadaki yeri » sol framenin gulu » duende » sone » ilk gecesinde moderator olan yazar » tasaklarim » sengul hamami » sabri bogday » entry ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tayyib madencilik » trigger » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » yaslilik » facebookta pokelenmek » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » gozunu acmayanin gotunu acarlar » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » pain of salvation » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » sen yoksun diye » telepati » ayrilik teni » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » el camino