yakismiyor da degil hani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yakismiyor
  2. keder sana yakismiyor
  3. kocam bana yakismiyor
  4. gulmek yakismiyor yuzume
  5. mavi goze aglamak yakismiyor
  6. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  7. sairler vurulmalidir hayat yakismiyor onlara
  8. hicbir pul hicbir zarfa yakismiyor
  9. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  10. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakismiyor da degil hani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakismiyor da degil hani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakismiyor da degil hani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakismiyor da degil hani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kiz hepsi senin mi » fadik sevin atasoy » papagan baligi » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » nocturnal concerto » altini cizmek » serra mall » devletime katil dedirtmem » the road » hikmet » carsi » yaran msn iletileri » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » functional analysis » denize kaka yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jose del solar » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » nokia 8110 » kisisel illet » bas ortusu » bir faktor olarak sans » how do you talk to an angel » dua etmek » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » bim in insanliga kazandirdiklari » kendi kendine konusmak » turkiye is kurumu » cenabet entry girmek » time warp » yaziyorum oyleyse varim