yakismis sana 

1. ne kadar kolaymış esirin olmak
    Tesadüf eseri bakışmış sana
    Sen derya olmuşsun ben coşkun ırmak
    Sonrası çaresiz akışmış sana..

Kaçıncı kalbimi kırıp gidişin
    Aldığın vebali günahı düşün
    Adımı Mecnun'dan beter edişin
    Leyla'dan daha çok yakışmış sana..

Bir gece aklına delin düşmedi
    Yaktığın ateşe külün düşmedi
    Yıllardır insafa yolun düşmedi
    Merhamet ne kadar yokuşmuş sana...

*
    #1047854 (mulayim, 24.12.2006 11:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakismis sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakismis sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakismis sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakismis sana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » yayli yatak » internet solculugu » heart » esfele safilin » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » kurt cobain ve genc siviller » tas ustu » sozluktekilerin zeka ortalamasi » edward norton » mankurt » sozlukte populer olma kaygisi » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » baska atesler » nagra » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serbest cagrisim » kirli sepeti » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » uskup yoresi » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » gelgelelim » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » devletime katil dedirtmem » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » buyulu gercekcilik » prototip