yakisir sana drogba yakisir 

kapat
  1. 8 nisan 2008 chelsea fenerbahçe maçının son dakikalarında sakatlanan drogba için oyun durması üzerine, oyun hakem atışı ile başladıktan sonra drogbanın topu alarak ilerlemesi ile beraber spikerden duymuş olduğumuz saçma sapan söz.
    #3248577 (Achtung, 09.04.2008 01:43)
  2. hakem hava atışı kararı verince drogba bizim türk futbolcuya şöyle açılda topu göndereyim ileri der gibi hareketine rağmen bizim topçunun topu kapmaya çalışması üzerine drogba da topu önüne almış bizimkini geçmiş sonra ilk başta söylediği yere topu vurmuştur.bu durumu idrak edemeyen yıllardır alışık olduğumuz duygusal mac spikerliginin de verdiği his ile yapılmış abes yorum.
    #3248611 (darksaga, 09.04.2008 01:52)
  3. "yaa tamam ben artık hiçbir şey söylemiyorum" tadında, son derece çocukça cümledir. hee Drogba'nın yaptığında kötü niyet aranabilir mi? evet, aranabilir. Ama drogba'nın eylemi kötü niyetli bile olsa bir spikerin asla söylememesi gereken; tek bir eylemle, direkt olarak kişiliğin eleştirildiği saçma sapan cümle olmuştur.

ilgili konular için;

(bkz: meslek etiği)
    (bkz: kant) *
    #3248650 (ave maria, 09.04.2008 02:03 ~ 15:52)
  4. ertem sener'e belirli taraflarımızla gülmemize sebebiyet veren tümce. Düşünüyorum da; Fenerbahçe, Chelsea ile aynı durumda olsaydı, didier drogba'nın yaptığı hareketi mateja kezman yapsaydı, acaba sevgili zat-ı âlinin o zamanki tepkisi ne olurdu ? Kesinlikle onu da eleştirirdi, değil mi ?
    #3248680 (faati, 09.04.2008 02:11 ~ 12.04.2008 00:41)
  5. 8 nisan 2008 chelsea fenerbahce maci sunucusu ertem sener'in 20 yıllık asker, 24 yıllık halı saha arkadaşı, eski kankası -sonra ne olduysa bilmiyorum araları bozulmuş- didier drogba için sarf ettiği söz.
    #3249886 (larker, 09.04.2008 14:32)
  6. 8 nisan 2008 chelsea fenerbahce maci, son dakika düdüğü çalmasından önce, sanki kendisine öyle dakikalarca yerlerde süründürecek bir hareket yapılmış gibi yaklaşık birbuçuk dakika boyunca yerden kalkmayan futbolcuya söylenecek en yerinde söz. hatta devamında '' ulan ben senin ejdadının, sülalenin....'' diye devam eder de, böyle küçük hesaplar yapan bir futbolcu olduğu için yani. gerçi o küçük hesaplar büyük sonuçlara gebe oluyor. gördük işte.

edit: neymiş spor spikeri söyleyince etik dışı oluyormuş. sanırım siz , anani da al git diyen, ya da, yürü lan yürü diyerek diyalog kuran ve bunun bir hitabet şekli olduğunu savunan kasımpaşa delikanlısı başbakan ülkesinin milleti değilsiniz?
    #3249899 (novakatinamite, 09.04.2008 14:36 ~ 14:42)
  7. ertem şenerin , kankası didier drogba ' ya taksim atlas pasajında takım elbise tavsiye ettiği sözleridir...

+ ertem abi, nasıl bu lacivert çizgili, gider mi bu bana sence???
    - yakisir sana drogba yakisir
    #3249915 (naif, 09.04.2008 14:41)
  8. - abi ben de çok sıkışığım, çocuğun okul taksitleri falan, üç beş birikmişimiz vardı onlar da gitti valla..
    - yakışır sana drogba yakışır.
    - ayıp ediyosun ama şimdi, var da vermedik mi..
    #3249916 (brick top, 09.04.2008 14:41)
  9. (bkz: drogba insanın kendine yakışanı giymesidir)
    #3249959 (zaknafien, 09.04.2008 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

yakisir sana drogba yakisir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yakisir sana drogba yakisir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisir sana drogba yakisir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah gul un rektor atamalari » life goes on » ben bu yaziyi sana yazdim » thomas barnes » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » ata demirer in avrupa yakasina geri donmesi » schizo kill for you damat hobbit pasa uclusu » gomlek cebimde ermeni karti » seri eksi almak » asmis caylak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci