yakisir mi 

kapat
  1. bir grup vitamin şarkısı.

"tükürmezsen, geğirmezsen
    yerleri hiç pisletmezsen
    aksırmazsan, tıksırmazsan
    bıyıkları uzatmazsan

kalın altın zincir takmazsan
    yakanı bağrını açmazsan
    olur mu senden maganda
    yakışır mı sana

hattattori zattattori dottiri mottiri

içmezsen
    kafayı bulmazsan
    evde karını dövmezsen
    çalışırsan, oturmazsan
    her yıl iki çocuk yapmazsan

yakanı bağrını açmazsan
    olur mu senden maganda
    yakışır mı sana

koluna kol saati takmazsan
    kadınlara laf atmazsan
    otobüste, minibüste
    taunus fortçuluk yapmazsan

yakanı bağrını açmazsan
    olur mu senden maganda
    yakışır mı sana

tükürürüm geğiririm
    yerlere balgam atarım
    aksırırım tıksırırım
    bıyıkları yere sarkıtırım
    kalın altın zincir takarım
    yakadan kılları aşağı uzattım mı
    öküz müyüm ben?!?

hattattori zattattori"
    #577382 (sidikli, 25.08.2006 23:30)
  2. ilk kez bir radyoda orjinali duyulmuştur.orjinali dinlenirken bile içerden hottattori zottatori sesleri gelmektedir.bu arada orjinali ;

tom s dinermiş
    #2632946 (erdem_andac, 26.11.2007 19:48 ~ 20:02)
  3. kamu alanlarında dile dolandığı vakit çevrenin 'ne sayıklıyor bu?' diyen bakışlarına maruz kalınabilen şarkıdır.*
    #2632960 (android, 26.11.2007 19:52)

© 2008 - uludağ sözlük

yakisir mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yakisir mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisir mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berberle girilen diyaloglar » salary cap » ariel » smuglyanka moldavanka » buruk seks » kadrani saglam olan o302 otobus » islaksaclikiz » baslamak bitirmenin yarisidir » oaahh » keyfkesh a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci