yakisiklim 

kapat
  1. izel in seslendirdigi bir şarkıdır bu.

sana kalbimi verdim gitti
    al senin olsun
    tepe tepe kullan
    hadi durma
    gör beni
    der beni
    sev beni yakışıklım
    #856414 (mintiminti, 14.11.2006 04:24)
  2. (bkz: kızımız olacaktı)
    #856434 (hendrix, 14.11.2006 04:40)
  3. izel ablanin eski ama hos parcasi. bilhassa elektro gitarin girdigi yerler cok basarili.

ps: erkegim, straight yasam tarzina sahibim.
    #1775442 (yozishanko, 16.06.2007 07:32)
  4. düzenlemesi, zamanının davulcusu; piyasa adamı olan murat yeter e ait olan, en naif, mükemmel izelparçalarından. klibi de ho$tur.
    #3540271 (faidelibilgi, 15.06.2008 11:51)
  5. Beklenmedik bir zamanda
    Yeniden sevda kapımda
    Ah bu ne tatlı bir telaş
    O an yine aynı aynı heyecan
    Arzular uçmuş dorukta
    içelim aşkı bir solukta
    Ah bu ne tatlı bir telaş
    O an yine aynı aynı heyecan
    Dudaklar yanıp tutuşur ya
    Söz biter gözler konuşur ya
    O ne zevk o ne ızdırap
    Aşıksan halin harab
    Sana kalbimi verdim gitti
    Al senin olsun tepe tepe kullan
    Hadi durma gör beni der beni sev beni
    Yakışıklım
    *

edit: yazılmamış, sözleri şehrazat'a aittir.
    #3716270 (forever young, 25.07.2008 00:33 ~ 00:35)

© 2008 - uludağ sözlük

yakisiklim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yakisiklim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisiklim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the matrix » bluevelve ile beraber dini entryler saati » yenge dun gece vermedi galiba ahmet abi » hazreti muhammed » 1488 » necip fazil kisakurek » efrasyab » oz » denizden cikan babasini mangal yapan adam » katara a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games