yakisikliligin yetersizligi 

kapat
  1. genelde yakışıklıların tek başına gezdiği görüldüğü için hak verilecek önerme.
    (bkz: armudun iyisini ayılar yer)
    #277887 (yoga yapan mistiq kedi, 25.05.2006 18:47)
  2. (bkz: Yok böyle birşey)

yakisiklilik birini etkilemek için tek yol olabilir, önemli olan yakışıklılığınızın miktarıdır. Brad pitt önünüzde burnunu bile karıştırsa "ay ne kadar özgüven sahibi biri, kimseyi takmıyor" olacaktır "ay iğğreaaaaanç" olmayacaktır.
    #277941 (baybars, 25.05.2006 19:06)
  3. kız erkek ilişkilerinde doğrulanan bir önermedir.. nice mutantdan bozma, kısa boylu, afrikanizm ürünü çingenemtrak adam gördüm.. malı götürüyor.. fakat 185 boyunda, sarı saçlı mavi gözlü iyi giyimli,bebek gibi bir yüze-cilde sahip adamlar da gördüm hala ellerini aşındırıyorlar... tamam, dış görünüm de önemlidir.. ancak bir erkek için en önemlisi kızları anlayabilmektir.. onlara bir seks abidesi değil de sevgi kelebeği olarak bakmaktır.. bunu hayat felsefesi yapan erkek daima kazanır...

*
    #277992 (yoga yapan mistiq kedi, 25.05.2006 19:23)
  4. adam olamamışlığın,herşeyin içine etme yeterliliği.
    #3217283 (peachy rouge, 01.04.2008 11:22 ~ 11:23)
  5. allah' ın elini yüzünü düzgün yaratıp da o kafaya beyin koymaması sonucu ortaya çıkan vaziyettir.
    #3217321 (asperg, 01.04.2008 11:36)
  6. yakışıklılığın arkasında bir hanzo yatıyordur kesin, bu yüzden yetersiz kalıyordur. yoksa hem yakışıklı hem efendi ,nazik , delikanlı biriyse (bkz: dadundan yinmez).
    #3217333 (kolonya, 01.04.2008 11:41 ~ 11:43)
  7. ıssız adaya düşerse yanına alacağı üç şeyin beyaz çorap, tespih, gül suyu olacağı erkeğin içinde bulunduğu durumdur.
    #3217343 (tepsi mudafaa, 01.04.2008 11:44)
  8. eğer beyin yoksa masaya vurduğundaki gibi kafasından da ''tak tak'' sesi geliyorsa isterse yakışıklı ya da isterse dünyanın en zengin herifi olsun gözde değeri yoktur.
    #3218359 (viva la fidel, 01.04.2008 17:06 ~ 03.04.2008 14:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikliligin yetersizligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikliligin yetersizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikliligin yetersizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikliligin yetersizligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jim sturgess » cagan irmak » statik smiley » kulkedisi » cok guzel hareketler bunlar » nokia 8210 » sahibini belli eden basliklar » lagim faresi » yerli erotik dizi ismi onerileri » bir an icin kimsenin entry girmemesi » marc jacobs » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » olympiakos » izbatur » bir suru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet kanneci » oz kizina tecavuz eden baba » crzytarantla » cemsbg » roze » i belong to che » rapper ninja » butona kopca demek » hep bana rabbena » imedi tv » sikilmis gotun davasi » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » zaman kac yasinda » telsim tribunu » soktum girdi