yakisikli ya da guzel diye birisiyle sevgili olmak 

kapat
  1. çokta yadırganmaması gereken durum sonuçta herkes ister sevgilisi bir şeye benzesin. sorun bunu saplantı haline getirmemektir. yoksa al evine koy karşına seyret sabah akşam , ama başka işe yaramıyorsa o kötü işte. ha çirkin insanların sığındıkları bir şey olarak bakmamak lazım bu düşünceye sonuçta para , bilgi, karizma gibi unsurlarda etkilidir.
    #3640453 (ldya, 09.07.2008 03:51)
  2. 15 yaş mantığında yaşamanın sonucudur. sevdiğin kişi zaten sana diğerlerinin içinde en güzeli veya en yakışıklısı gelir daha dogrusu gelmelidir. gelmiyor mu ? o zaman onu sevmiyorsun , hoşlanıyorsun manasına gelir bu. yapmayınız eve biblo almıyorsunuz allah aşkına.
    #3640488 (texaskatliami, 09.07.2008 04:09)
  3. sırf bu yüzden beraber olunuyorsa,sevgiliyi süs eşyası olarak görmekle eşdeğerdir.
    #3640536 (oyalamabeni, 09.07.2008 04:36)
  4. elbette yetersiz bir sevgiliyle beraber olmaktır. her ilişkinin vazgeçilmezi olan bazı konularda tatminkar olmasını isteriz sevgilimizin. bunlar içinde biraz güzellik ya da yakışıklılık gerekir. ancak benim dilimden anlamayan biriyle ben sevişsem de zevk alamam ki lan. ilişkinin tamamında sevişmiyoruz ki birader; elinde sonuda oturup iki çift sohbet ediyoruz. ya da ne bileyim, işteşleşiyoruz kimi zaman yaptığımız sosyal aktivitelerde. e şimdi ben recep ivedik'i izlemem arkadaş, izleyen ve üstüne üstlük gülen ''çok komikti ya'' diyen biriyle de beraber olmak istemem. v for vendetta filmi hakkında uzun uzun sohbet etmek isterim mesela. bireysel bir başkaldırının gelebileceği son noktadan bahsetmek isterim. özgürlüklerin korkulara kurban edilmesini konuşmak isterim. ben bunlardan bahsederken de karşımdakinin gonusma len demesini istemem. yok birader olmadı, bu iş yaş. bu kızla çok sürmez, ben diyim.
    #3640538 (adim hidir mahlasim budur, 09.07.2008 04:37)
  5. aldatılmaya mahkum olmaktır.
    #3640539 (forever young, 09.07.2008 04:37)
  6. hemen herkesin yaptığıdır. yakışıklılık veya güzellik kişiden kişiye göre değişir ancak sabit olan bir şey vardır ki o da kişinin birliktelik yaşadığı kişiyi -en azından kendi beğenisine göre- yakışıklı/güzel bulduğudur.

kişilik, karakter, davranışlar vs. bunlar zaten kişisine göre yorumlanan davranışlar olduğu için fiziksel olarak yukarıda bahsedilen vasıfları haiz kişilerin her yaptıkları onlarla birlikte olan kişiler açısından olumlu olduğundan doğal olarak fizikî görünüm bağlamında tatminkâr kişiler o şahıslarla birliktelik yaşayanlar için bir ilişki adınalüzum gösteren huy niteliklerine de sahiptir zaten...
    #3640765 (grand ekinoks, 09.07.2008 10:17)
  7. ruhsuz manasız cesede aşık olmak, ölü sevicilik.

(bkz: leyla/#3589685)
    #3640774 (serbest radikal, 09.07.2008 10:21 ~ 11:23)
  8. çirkin oldugunuzu gösterir.
    cirkin erkek guzel kiz sorunsali bir de tam tersi var yakısıklı erkek çirkin kız sorunsalı. adı üstünde işte sorun, siz de sorun var onda değil.
    #3640807 (tatlı su levregi, 09.07.2008 10:34)
  9. salonda bulunan büfede canak çömlek sergileyen kişinin ask-mesk olaylarinda yaptiği eylemdir.
    #3640818 (mulayim, 09.07.2008 10:40)
  10. sadece sevgılı olmaktır.
    #3640844 (froidviolace, 09.07.2008 10:55)
  11. genellikle ilk bakılan dış görünüş olduğundan ilişkide belli bir derinlik aranmıyorsa yüzeysel bir ilişki bekleniyorsa yadırganmaması gereken durumdur.Yinede sadace güzel yada yakışıklı diye o kişinin akılsız kültürsüz olacağı anlamına gelmez.Bir süre sonra onun içinde farklı güzellikler keşfedilip onlara aşık olunmasıda olasıdır.
    #3640876 (meraklikedi, 09.07.2008 11:14)
  12. görüntüye önem vereek yanında dolaştıracak bir abide aramandan kaynaklanır.

ne kadar da saçmadır... sevgi bunu neresinde? sevgili denemez ki bunlara, sadece birbirlerini kullanan iki cins.
    #3641155 (viva la fidel, 09.07.2008 12:46)
  13. (bkz: popüler diye biriyle sevgili olmak)
    #3641171 (emrah potter, 09.07.2008 12:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli ya da guzel diye birisiyle sevgili olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli ya da guzel diye birisiyle sevgili olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli ya da guzel diye birisiyle sevgili olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli ya da guzel diye birisiyle sevgili olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 2076 » nokia 8110 » yigit ozgur » memeler bas kaldirmis » ayrilik teni » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » gasyan » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » mininova » introduce a little anarchy » dream theater » leylifer » oas » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » uzun esek oynayan kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin ailesi ile tanismak » moderasyonun espri anlayisi » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » uludag sozluk moderasyonu » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » ying yang » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » yade » a crimson cosmos » can kurtaran » burn after reading » ilker akman » tematik entry mode on » madame