yakisikli olsa ne olur olmasa ne olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olsa da olur olmasa da olur
  2. olmasa da olur
  3. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  4. parayla saadet olur ayse olur fatma olur
  5. 8 olur 9 olur dana buyur okuz olur
  6. adi mulayim sert olsa ne olur
  7. malta nin her tarafi mucadele olsa ne olur
  8. onurun olmadiktan sonra odulun olsa ne olur
  9. iki sevgili bir olsa kuru ekmek pirzola olur
  10. duayla olsa suudi arabistan dunya sampiyonu olur

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli olsa ne olur olmasa ne olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli olsa ne olur olmasa ne olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli olsa ne olur olmasa ne olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli olsa ne olur olmasa ne olur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» statik smiley » hercai » ork » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » toni kroos » schmidt hakkinda » 17 kasim teror orgutu » linger » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » terorist de insandir » kriz vurunca issiz kalmak » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » cumhuriyet halk partisi » sakat ruh » kirmizi kahve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nuri alco » dib sahne » merve yi tavla » bafilemeden dusunun » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » hvarf heim » nokia 6210 » bado » webcam acan kizin cirkin cikmasi » amsterdam » altkitap oyku odulu 2008 » sisko ve sisman arasindaki farklar » celim » kuka » ozgur ruh