yakisikli oldugunuz kadar kustahsiniz da 

kapat
  1. türk filmlerinin vazgeçilmez klişesi guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da sözünün erkeğe yöneltilmiş versiyonu.
    #113699 (sıçtırtma lamasına, 14.03.2006 00:49)
  2. (bkz: x olduğunuz kadar y siniz de)
    (bkz: pek bir z gördüm sizi)
    #113731 (twist, 14.03.2006 01:23 ~ 01:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli oldugunuz kadar kustahsiniz da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli oldugunuz kadar kustahsiniz da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli oldugunuz kadar kustahsiniz da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli oldugunuz kadar kustahsiniz da. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kelimelerin efendisiyim » sisko ve sisman arasindaki farklar » fuck buddy tarafindan terk edilmek » radyo sol » domine etmek » cizgisini belli eden yazar » universite yillarini ozlemek » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » kestane » fenerliyim ama tedavi goruyorum » hic oy vermemis yazar » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » ataturk milliyetciligi » diogo luis santo » inheritance vice » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dayakyersin » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » z tv » ben sanderson » testosteron » boxer yazilari » antunes » the first cut is the deepest » geldiler » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » eroin » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » tool dinliyorum cok coolum abi » soylenmeden ayaga kalkmayan adam