yakisikli kadin 

1. çene yapısı, elmacık kemikleri ve saç kesimiyle bir bayandan çok erkeğe benzeyen ama çirkin de olmayan kadın.
    (bkz: linda hamilton)
    #2896309 (akrep insani, 25.01.2008 21:55)
  2. (bkz: şenay düdek)
    #2896333 (hale yediler, 25.01.2008 21:59)
  3. (bkz: güzel erkek)
    #2896342 (girgirci25, 25.01.2008 22:01)
  4. (bkz: kirli sakal modası)
    #2896381 (rakıbalık, 25.01.2008 22:10)
  5. (bkz: bülent ersoy) *
    #2896408 (Alfie, 25.01.2008 22:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli kadin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kisisel illet » pelus hayvanat bahcesi » trafik kazasi » yaran videolar » avsa » otis » hanimaga » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » 6 » turbo » klostrofobi » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » fotokritik » akp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tsg 1899 hoffenheim » derin ruh » wikipedia nin kapatilmasi » arkadasim seytan » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » el camino de los ingleses » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » barcelona » tematik » muhabbetin agzina sictin » sevgilinin ailesi ile tanismak » poisongirl » ilter turkmen