yakisikli degilim 

kapat
  1. "mühim olan, yakışıklı olmak değildir!" dedirten cümledir.
    önemli olan cevherimiz, ruhumuzdur. eğer o cevher bozuksa, dış güzelliğin ne önemi vardır ki?! bir insan, insan olsun, zeki olsun, adam gibi adam olsun, varsın yakışıklı olmasın çok mu mühim? diye sordurtur.
    bu insanların takıntı yapmasının sebebide; başka insanlardır.

başka bir versiyonu için;
    (bkz: güzel değilim)
    #2559953 (unique270, 05.11.2007 22:44 ~ 22:48)
  2. (bkz: ben de)
    #2559961 (fatal, 05.11.2007 22:45)
  3. (bkz: yakışıklı değilsin ama sempatiksin)
    #2559964 (mevta, 05.11.2007 22:46)
  4. (bkz: kime göre neye göre)
    #2559971 (mechwarrior, 05.11.2007 22:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli degilim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sonya scarlet » roma » adanaspor » 25 agustos 2000 » cimcime » cok guzel hareketler bunlar » tumay » ajansspor com » nu cizerken erekte olmak » delikanli engin » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » ergenekon orgutunun lideri » bugun git yarin gel » a101 » imhotep » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gun donumu » sozlukte abartilan seks muhabbeti » yaran diyaloglar » leylifer » kurt kizlari » olur olmaz yere » dunyanin en seksi kadini » kisa yoldan olum teknikleri » kendini bir bok sanan yazar » terorist de insandir » kizilsonya » kurdun gelini » headshot » usuyorum oyleyse hava soguk » henry kissinger