yakisikli degil ama sempatiksin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yakisikli degil ama sempatik de degil
  2. yakisikli degil ama karizmatik
  3. yakisikli degil ama iyi cocuk
  4. sempatik degil ama yakisikli
  5. yakisikli degil ama sempatik
  6. yakisikli degil ama empatik
  7. yakisikli degil ama cekici
  8. turklerin yakisikli degil ama sempatik olmasi
  9. karizmatik degilsin sempatiksin
  10. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli degil ama sempatiksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli degil ama sempatiksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli degil ama sempatiksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli degil ama sempatiksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» facebookta pokelenmek » 17 kasim teror orgutu » asiri markaj yapan adam » crzytarantla » dayakyersin » uludag sozlugu satmak » umay » ozgur soylu » moderasyonun espri anlayisi » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » yaran entryler » enelhakki » turk ailesinde salon kavrami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » kurt cobain ve genc siviller » ordinary day » uzun entrylerin okunmamasi » siirim geldi birakin beni » netsozluk » sol frame e mode istekleri » kure » ordekbasi » z tv » kobrullah » turkiye nin en zeki kadini » erkan ocakli » telepati » baddua