yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz 

kapat
  1. - gel batuhancığım ya senle bir fotograf çektirelim abi biz !
    + olur da sebeb ne alaka abi ?
    - hatıra olsun abi, severim seni bilirsin !

riyakarlığın had noktası, yalancılığın, nitelikli dolandırıcılığın daniskası.
    bak bak bir de kankasıymış ne severmiş, hatıraymış, lan madem kankan, madem arkadaşın geçen gün hesabı kitlerken öyle demiyordun ama,
    okeyde çaş çaldın utanmadan, kola tostları falanda söylemiyorum, şerefsizliğin su yüzüne çıkmasın.

vardır abi böyle tipler, daha doğrusu tipsizler.
    genel itibari ile hatta tam manası ile facebook veya msn insanı kişiler bunlardır, hani tipsizliklerini başka yakışıklı arkadaşları üzerinden kapamaya çalışırlar, mesela matematikteki denklemler gibi, x in yerine y koymuş aklınca kerkenez,
    yermiyiz lan biz bunu,
    seni karekterisiz, x y yoksunu cahil.

insan kendi basiretsizliğinden, tipsizliğinden bu kadar utanır mı ya,
    yazık değil mi sana,
    olm onu sen yaratmadın, yani senin seçtiğin bişi değil,
    hoş sana kalsa bu kesin brad pitt olurdun yamuk seni, kesin ya ! bildim değil mi ?
    gerçi iki seneye kalmaz burnumda et var diyip estetik olursun bu kesin ama,
    yazık be çocuğum,
    hayır birde elini yakışıklı çocuğun omzuna atmışsın iyice öcü pozisyonuna geçmişsin,
    garibim yakışıklı olan züppede zoraki bir sırıtma.

nede lan bu riya,
    tipsizsen tipsizsin,
    bari gerizekalı olma...

ey rıza takat yok !
    #4085545 (koca haydar, 13.10.2008 23:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kabrero » ayakkabi boyacisi mafyasi » nazan ile izzet in cocuklari » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » kapuska » kuru laf » masturiler » cakirpence » okuz ruh » kisisel ileti yazma sacmaligi » kurtler uzerine tezler » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » ugur isilak » istese atom muhendisi bile olabilirdi » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » neyse ben gideyim artik » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » karl malone » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » eski sevgililerle simit oynamak » trajedya ile komedya » her aksam icmek » matematik » cagan irmak » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » turkiye de krizin nicel gostergeleri » milletler arasi » fikirtepe