yakisikli ama sevgilisi olan erkek 

kapat
  1. halk arasında endirekt serbest vurus'u tanımlarken kullanılan sıfat.

edit: hayal kırıklığına uğrayan sözlük bayanları eksilemişler, yazık.
    #3027184 (endirekt serbest vurus, 18.02.2008 23:37 ~ 23:40)
  2. (bkz: yakışıklı değil ama sempatik)
    #3027235 (fightordie die, 18.02.2008 23:43)
  3. (bkz: başlık açmak için başlık açmak)
    #3027256 (gimenez, 18.02.2008 23:47)
  4. (bkz: yakışıklı ama boşta gezen erkek)
    #3027477 (kflli, 19.02.2008 00:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli ama sevgilisi olan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli ama sevgilisi olan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli ama sevgilisi olan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli ama sevgilisi olan erkek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mmb » kars » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » hep bana rabbena » kimi kimi » kendi sildiklerim » gul sarabi » amsterdam » raca » melis birkan » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » mikrofon sungeri » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » enelhakki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zevzek forum » umit karan » kriz vurunca issiz kalmak » teheyyuc » oss 2010 » erno rubik » scottie pippen » olurmuuu » kenneth andersson » dokundugun her seyin altin olmasi » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » collateral » laughing out loud » hegel diyalektigi » birinci hudaverdi