yakisikli ama salak erkek 

kapat
  1. * guzel ama salak kizla iyi anlaşabilecek erkeklerdir. bakıldığı zaman gayet yakışıklı, karizma vb. bir erkektir. ama konuşulduğu zaman bi b*ka yaramadığı anlaşılır bu tiplerin.
    (bkz: güzel ama salak kız)
    #3382679 (www wwwwwwwwww www, 11.05.2008 07:07)
  2. evlenilecek degil, eglenilecek erkektir.
    #3382687 (sempatique, 11.05.2008 07:35)
  3. güzel özdeyişimiz onemli olan ic temizligi cümlesiyle avunulabilecek durumdur. yok efendim çok salaksa kendisini insan içine çıkarmamak lazım gelir.
    (bkz: kötü reklam)
    #3382720 (agnostic, 11.05.2008 09:19)
  4. yakışıklı olmayan ancak zeki bir erkegi aratacak erkek modelidir.allah korusundur. çok sıkıcılardır .
    - hayatım sinemaya gidelim mi ?
    - ama yakışıklıyım ben .
    - eee ne olmuş.
    - beni izle napıcan sinemayı .
    - aşkım acıktım bişiyler yiyelim mi?
    - ama yakışıklıyım ben
    - eeeeee ne bok yiyiyim yakışıklıysan
    - beni yee.
    - allah belanı versin yeni bir sıfatın daha var artık salaksın kombine et bunları görüşürüz.
    #3382728 (misses eko le pew, 11.05.2008 09:38 ~ 11:41)
  5. Bu tiplerde iyi de boynuz çıkar; ben diyeyim koyun, sen de geyik kadar. *
    #3382733 (Davutsu, 11.05.2008 09:46)
  6. yakışıklı kategorisine girebilecek erkeklerin bir çoğu...
    #3382829 (freedean, 11.05.2008 11:02)
  7. yakışıksızdır.
    #3382833 (no tengo lugar, 11.05.2008 11:04)
  8. yerin dibine batası şahsiyettir. salaktır malaktır ama kolay aldatır.
    #3382891 (lena, 11.05.2008 11:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli ama salak erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli ama salak erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli ama salak erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli ama salak erkek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hatalariyla sevmek » ata demirer » kelimelerin efendisiyim » saadettin teksoy » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » merkantalizm » pic ruh » sarap icerken amin diyen insan » almadigi dersin sinavina giren adam » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » diversification » teheyyuc » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » schmidt hakkinda » yigit cafe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayretsin » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » adidas » killi erkekleri sevmeyen kizlar » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » kingdom dates » basulke » gabry ponte » futbol sadece futbol degildir » sevilay yukselir » dilek tutarken heyecanlanmak » garanti bankasi » rachel de queiroz » karmancorman