yakisikli ama gicik 

kapat
  1. böylerleri de vardır. hem de bolca. götü havalarda olduğu için gıcık olan da vardır, br şeylere ulaşma çabasına girmediği için gıcık olunanlar da vardır. egosu tavan yapanlar elbette gıcık adamlardır onları geçiyorum.
    fakat adamın hiç bir egosu olmamasına rağmen, ona götü havada muhabbetleri yapan kişiler tarafından gıcık olunanlar vardır. bu tiplere gıcık olunma sebebi beklediği ilgi ve alakayı görememektir, tabi bu hatunlar için. erkeklerin gıcık olma sebepleri arasında, artık kıskanmaktan mıdır bilinmez bir çekememzlik, bir ulan benim hatundan uzak tutayımcılık vardır.

yakışıklılığın verdiği güvenle yavşama potansiyeli yüksek olan erkeğin gıcıklığıdır. bu da standart tanımımız olsun.
    #3504684 (Kechi, 06.06.2008 23:45 ~ 23:48)
  2. kendini bulunmaz hint kumaşı sananların düştükleridir.
    #3504686 (jaspe, 06.06.2008 23:46)
  3. -yakışıklı ama aptal
    -yakışılı ama gerizekalı
    -yakışıklı ama moloz gibi milyonlarca türevleri de olduğundan yaz yaz bitmeyecek başlıklar silsilesi.*
    #3504696 (bleak poison, 06.06.2008 23:47)
  4. daha kötüsü ise hem gıcık hem de yakışıklı olmamasıdır.
    #3504700 (olmekistiyorum, 06.06.2008 23:48)
  5. (bkz: gülü seven dikenine katlanır)
    #3504727 (crysania, 06.06.2008 23:54)
  6. (bkz: begenmeyen kucuk kizina almasin)
    #3859879 (Biyolojik Baba, 23.08.2008 17:15 ~ 17:19)

© 2008 - uludağ sözlük

yakisikli ama gicik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli ama gicik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli ama gicik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bob marley » command and conquer saga » tayyip erdogan in msn listesi » deniz fidel che » pulp fiction » radyo sol » sensodyne » john mayer » dunyanin en cok kufur yiyen insani » gullible » gullibility » gullibly » ertugrul saglam » ben bu yaziyi sana yazdim » gumushane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » corn flakes » hey » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » enerji cocuk » all i ina g there atkilari » ybsg denilesi kizlar » basur » cag kebabi » ibibik » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » shiro ishii » porcelain » haydar dumen e sorulan yaran sorular » nusayri