yakisikli adamdan koca olmaz 

kapat
  1. klasik anneanne veya babaanne cümlesidir. ama sevgilinizin çirkin olduğunu görünce bu canlar laf sokmaktan da çekinmezler. bu ne yaman çelişkidir be annneanne? neyse sonuç olarak katılmadığım önerme. yakışıklı adamdan çok güzel koca olur, güzel güzel de çocuklar olur.
    #3622711 (uretim cini, 05.07.2008 12:40)
  2. (bkz: benden koca olmaz)
    #3622731 (YaZamaZ, 05.07.2008 12:48)
  3. doğru olduğunu düşündüğüm önerme. fakat elbette gidip maymun gibi bir herif bulmayacaksınız tabi, açıklayayım:
    evlenilecek erkeğin dış görünüş olarak her zaman yanindaki kadina gore biraz çirkin olması gerekir. * ki o kadını el üstünde tutsun, değerini bilsin. herkesçe beğenilen, yakışıklı erkeklerin götü kalkık olur, egosu tavan yapmıştır bunların, işte onlardan gerçekten değer kıymet bilen, sadık bir koca olabileceğine inanmıyorum ben. gözü dışarıda olur bir kere, çünkü hep "benim benim, ben yakışıklıyım" der, kadınların kendisine olan ilgisinden istifade etmekten çekinmez.
    büyüklerimizin söylediği şeyleri ciddiye almak gerekir, ki ben kendim de bunun böyle olduğunu gözlemledim. bir erkeğin yakışıklılığına vurulup onunla evlenen ve mutsuz olan çok kadın gördüm.
    #3622772 (ashtarte, 05.07.2008 13:01 ~ 13:05)
  4. (bkz: ben sözlük ve sana koca buldum)
    #3622778 (uretim cini, 05.07.2008 13:02)
  5. esasen tersinin doğru olduğunu düşündürten önermedir. "güzel kadınla evlilik zordur" gibi. zira güzel bir kadının ne kadar iffetli olursa olsun, peşindeki adamlar, kendisini çekemeyen kadınlar ve kocasının olası ve yakın kıskançlıkları ile başa çıkmasının erkeğinkine oranla daha güç olacağı açıktır.
    #3625156 (salamander, 05.07.2008 23:05)
  6. kararsız adamdan koca olmaz dediğim önermedir...
    #3625165 (crazyhodja, 05.07.2008 23:06)
  7. burak hakki'dan olmuş ama. koca olmuş yetmemiş baba bile olmuş.
    #3625172 (desiree, 05.07.2008 23:08)
  8. yakışıklı erkeklere hayran olan çok kadının olacağı düşüncesidir. erkeğin aklı çelinebilir diyedir belki. aslında, çirkin ve kompleksli olanların, kendini ispatlama amacıyla gözleri daha çok dışarda olur derler. karakter meselesi.
    #3625188 (sandalye, 05.07.2008 23:11)
  9. yakışıklı adamdan sevgili bile olmuyor arkadaş nerde kaldı koca olacak nidasıyla desteklenesice önermedir. Nedendir? $undandır efeniim ; yakışıklıysa nadiren sadıktır, sadıksa nadiren yakışıklı.

based on a true story
    #3625203 (rahibinden satilik kilise, 05.07.2008 23:14)
  10. yakışıklı adam ortam orospusu olduğundan bırak koca olmayı, ne köy olur ne kasaba, yakışıklı adamdan hiç bi bok olmaz.(anlatım bozukluğunun dibine vurdum)
    #3625327 (messiah, 05.07.2008 23:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisikli adamdan koca olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisikli adamdan koca olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisikli adamdan koca olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisikli adamdan koca olmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» houston rockets » yaran youtube yorumlari » bilgisayariyla konusan insan » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » ekmek kizartma makinesi » doktor yazarlar » kiz hepsi senin mi » fabregas fener e volkan arsenal e » kutsal dirilis kilisesi » rab » migfer » anneler ogullarini affetmez » sen bensiz yapamazsin diyen kolpa avrat » kara kuvvetleri komutanligi » kamyon arkasi yazilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » changeling » real love » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » gabry ponte » fucked » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » kadinlar seks icin cildiriyor » yeke yeke » online olanlari alt alta okumak » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » how do you talk to an angel » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » hayal » ben aslinda yogum