yakisan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en yakisan web cam ciftleri
  2. kediye yakisan
  3. yakisan huzun
  4. kadinlara en cok yakisan kiyafet
  5. birbirine yakisan yazarlar
  6. erkege en cok yakisan durus
  7. birbirine en cok yakisan cift
  8. olumdur en cok yakisan bize
  9. bir kiza en cok yakisan renk
  10. bir kiza en cok yakisan durus

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakisan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakisan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakisan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakisan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » hayalbaz » the road » astronotlarin idrar icmesi » altini cizmek » yirmisini gecen herkes sevismistir » alanya daki abazanlar » sefai » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » ben tovbemi geri aldim » yaran fikralar » ikimiz bir fidaniz » ege universitesi ogrenci koyu » iman » ayakkabi boyacisi mafyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk yasasaydi yargilanirdi » hayal » senior reklam yazari » bicir bicir » fok baligina vok baligi demek » climax » sisko ve sisman arasindaki farklar » mintax » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » kestane fisegi » disko krali » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » merlin » online olanlari alt alta okumak » cem mumcu