yakinlik 

kapat
  1. "babası ölmüştü.aralarında sonsuz bir mesafe açılmış gibiydi.Gecenin bir vakti kalktı.Rüyasında babasını görmüştü.babası'ben senden uzaklaşmadım kızım.çok yakınındayım' demişti.çok yakın yer neresi?sorusuyla meşgul oldu zihniBedenine baktı.ellerine baktı.yüzüne baktı.zihnine baktı.hayallerine baktı.sonra kalbine baktı.babası belleğindeydi,binlerce anı kırıntısı ile bile olsa...Sonra arkadaşının bir önerisi aklına geldi.Babası için bir fatiha okudu.Babasının okuduğu Fatiha yı algıladığını hissetti.Babası onun yolunun üzerinde bir yerdeydi.

Mustafa Ulusoy'un Karakalem yayınlarından çıkan kesinlikle okunası kitabının adı.
    #212896 (lumpiya, 05.05.2006 12:20)
  2. uzak olmama kendinden hissetme durumu. * * * *
    #212928 (vezir tonyukuk, 05.05.2006 12:28)
  3. yakinlik yakan atestir.
    #937340 (lemur, 02.12.2006 00:41)
  4. Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve yakınlık. Anla ki yok; Allah'tan başkasına yakınlık.
    (Necip Fazıl Kısakürek)
    #3252277 (sekerkiz, 10.04.2008 01:52)
  5. (bkz: uzak yakınlık) *
    #3252279 (endless, 10.04.2008 01:52)
  6. gazetecilikte haber değerini belirten unsurlardan birisidir.
    benzer önem taşıyan olaylardan daha yakında* gerçekleşeninin haber değeri daha yüksektir.
    #3486525 (lendunhalger, 03.06.2008 06:36)
  7. (bkz: samimiyet)
    #3486608 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 03.06.2008 08:59)
  8. diğerinin senin içine girmesine izn vermektir. başka bir deyişle diğerinin seni senin içinden görmesine izin vermektir. bir insanı varlığının en derin noktasına davet etmektir.
    #4051775 (carriye roxalina, 06.10.2008 01:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakinlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakinlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakinlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakinlik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » hayat sen ne cabuk harcadin beni » bisiklete tecavuz eden adam » isvec » bir erkekten beklenenler » yaran youtube yorumlari » fifi » a la folie pas du tout » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » holysin » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » denize kaka yapmak » rauf versan » buraya cikart » kurt cobain ve genc siviller » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » to love a woman » no tusu » merkantalizm » sevgilinin ailesi ile tanismak » nagra » kizlarin kufur etmesi » reddedilemeyecek teklif » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » kara kuvvetleri komutanligi » susmak » damak tadima uygun degildi » bilgisayar basinda omurunu curutmek » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » hazir corba » schindler s list