yakinlarda bakindim da eser kalmamis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ati alanin nigde yakinlarda esegi yakalamasi
  2. yakinlarda cin olup olmadigini anlama yollari
  3. yakinlarda canli bomba oldugunu fark etmek
  4. kalmamis
  5. sana kalmamis
  6. hayatinda hic ac kalmamis insan
  7. cezaevlerinde yer kalmamis olmasi
  8. hic kimseye inanci kalmamis insan
  9. adam gibi ukte kalmamis
  10. fazla omru kalmamis insan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakinlarda bakindim da eser kalmamis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakinlarda bakindim da eser kalmamis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakinlarda bakindim da eser kalmamis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakinlarda bakindim da eser kalmamis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mardin » kaka » fizikhakkinda com » dunyanin en guzel kadini » nagra » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » bugun e basacakken faka basmak » deneysellemek » tukenecegiz » bencil kederler » erkekleri tavlama yontemleri » internet solculugu » veli kucuk » alternatif sirt yazilari » adidas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkek korkulari » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » mekandan ayri ayri ayrilmak » max payne » turkiye de sokakta kalmak » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » kulkedisi » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir » the way » kafasi guzel entry giren yazar » ying yang » nabiz » galat i his