yakinda olmasi muhtemel diyalog 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dostunu yakinda tut dusmanini daha yakinda
  2. beynin yakinda kadin vucudu formu alacak olmasi
  3. ihtimalin muhtemel olmasi
  4. rte nin msn listesinde olmasi muhtemel kisiler
  5. gul koske ciktiginda olmasi muhtemel olaylar
  6. 2008 de olmasi muhtemel ekonomik kriz
  7. 3000 yilinda olmasi muhtemel yasam
  8. helak olmasi muhtemel gunumuz kavimleri
  9. pek yakinda
  10. cok yakinda

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakinda olmasi muhtemel diyalog başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakinda olmasi muhtemel diyalog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakinda olmasi muhtemel diyalog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakinda olmasi muhtemel diyalog. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hatiralar sarmis 4 1 yanimi » vok baligi » kal vas flam » spiritus sancti » bu memleket nereye gidiyor » hercai » max payne » deprem » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » nocturnal concerto » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » papagan baligi » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » victor hugo » ikindi » bir ogrenci sigarasi olarak winston » erkence » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » ali bati » junior reklam yazari » box to box » olurmuuu » dost sen mi geldin » quantum of solace » semih senturk » z tv » ses cikarma