yakinda olecegini bilen bir insanin duygulari 

kapat
  1. Parlak yıldız, ben de senin gibi değişmez olsam!
    Yapayalnız, görkemiyle gecenin doruğundan,
    Doğa'nın sabırlı dervişi gibi,
    Kapanmayan gözlerle bakakalmamak,

Yeryüzü kıyılarında su dökünüp,
    Dua eden keşişler gibi koşuşan dalgalara,
    Ya da dağlara, fundalıklara ilk yağan karın
    Yumuşak örtüsüne dalıp gitmemek-

Hayır, ama gene de aynı, gene de değişmeden,
    Yaslanıp sevdiğimin kabaran göğsüne,
    Hep onun yumuşak alçalıp yükselişini duymak,
    O tatlı sallantıyla her an uyanık,

Dinlemek, durmaksızın o ılık soluyuşu,
    Ve hep böyle yaşamak, ya da hiç uyanmamak.

john keats
    #1924496 (mulayim, 13.07.2007 08:18)
  2. ya hayattan iyice nefret eder yada bu zamana kadar yapamadığı bütün delilikleri, isteklerini öleceği zamana kadar yapmaya çabalar.
    #1924534 (seytanprenses, 13.07.2007 09:09)
  3. acı vericidir. öyle böyle değil, şöyle bir durup içinden şimdi sıctın işte der. kimse ile paylaşamaz kolay kolay olan biten olayları. yapacağı tek şey dua etmek daha fazla yaşamak için, kalan zamanını da iyi değerlendirmektir; elinden geldiği kadar. kendinden çok arkada bırakacağı insanları düşünür. her gün yüzüne baktığı insanlara annesine, babasına, kardeşine, arkadaşlarına, sevdiği insana vs vs.. ben yakında belki aranız da olamayacağım diyemeden yaşar. kötünün en kötüsüdür. artık her şey anlamsız gelmeye başlar. sevdiklerine sarılıp saatlerce ağlamak ister. sonunu bekleyerek yaşamaya mahkumdur. başına gelmeden hiç bir kimsenin anlıyamayacağı duygulardır.
    #3916964 (sickthread rilodid, 04.09.2008 21:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakinda olecegini bilen bir insanin duygulari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakinda olecegini bilen bir insanin duygulari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakinda olecegini bilen bir insanin duygulari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakinda olecegini bilen bir insanin duygulari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» galatasaray sevgisi sinir tanimaz » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » erkek korkulari » bugun git yarin gel » insan dusunen bir hayvandir » pantolon kenarina anahtar asan sahis » teheyyuc » nasil zor simdi » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » ekspertiz » turkiye de krizin nicel gostergeleri » olenle olunmez » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » sky turk » usuyorum oyleyse hava soguk » turk futbolunun dunyadaki yeri » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » g4l4t4s4r4y » dayan koca adam » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » hayat sen ne cabuk harcadin beni » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » ali guncar » bandira » new star soccer 4 » dilek tutarken heyecanlanmak » soverek ayrilanlar