yakinda nede olsa geri gelecekler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler
  2. dostunu yakinda tut dusmanini daha yakinda
  3. universiteyi kazananlarin basina gelecekler
  4. universiteyi kazananlarinin basina gelecekler
  5. hz ali dunyaya donse alevilerin basina gelecekler
  6. turkiye de herkes isini yapsa meydana gelecekler
  7. noel baba turkiye ye gelse basina gelecekler
  8. elif safak karim olsa dunya gibi borcum olsa
  9. yahudi den dost olmaz olsa olsa sabun olur
  10. platonik bile olsa hayatimda biri olsa

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakinda nede olsa geri gelecekler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakinda nede olsa geri gelecekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakinda nede olsa geri gelecekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakinda nede olsa geri gelecekler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» scottie pippen » filoz » cikolatali pasta » trt radyo 3 » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » is arkadasindan hoslanmak » soverek ayrilanlar » internetten kopamamak » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » trafik kazasi » 80 lerin sonunda cocuk olmak » hellboy 2 the golden army » endoktrinasyon » mahalle maci » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kamyon arkasi yazilari » gele atmak » tombis » nasil yapmali » sol framenin gulu » jainizm » hayat sen ne cabuk harcadin beni » kenderuntanbul » olcay baykal in tesetture girmesi » kabana » nefes alsin yeter » erkekler marstan kadinlar venusten » amsukatif » avea ya acik mektup » sohodo