yakinan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oruc tutup yakinan insanlar
  2. hic caba sarfetmeden kaderinden yakinan insanlar
  3. silah kullanmayi bilmeyip yalnizliktan yakinan tip
  4. cope atip zamdan yakinan kafa
  5. tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin
  6. yalan yere yakinan insanin yakindigini kaybetmesi
  7. surekli sevgilim yok diye yakinan insan modeli
  8. turk erkegi abazan diye yakinan turk kizi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakinan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakinan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakinan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakinan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » goksel yucel » otis » tombul ile tombis arasindaki farklar » 7 kisilik sozluk » hatiralar sarmis 4 1 yanimi » zuvvar » the edge of love » sorunlari seviserek cozmek » madame » yalcin kucuk » rachel de queiroz » ulvi guveneroglu » cikolatali pasta » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bassehir » nuri alco » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » nu cizerken erekte olmak » orospu cocuklugu » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » sessiz kalmak » kadinlar seks icin cildiriyor » levis reklamlari » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » asiri makyaj yapan kadin » suleyman okudan » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » bugun git yarin gel