yakin zaman 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak
  2. en yakin arkadasin baska yakin arkadasi
  3. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  4. huzun zaman zaman deli dalgalarla gelir
  5. zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman
  6. kral ne zaman uyanirsa gun o zaman baslar
  7. sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler
  8. zaman zaman dinlenesi sarkilar
  9. zaman zaman kafanin bir ton olmasi
  10. ben ne zaman istersem o zaman sicarim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakin zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakin zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakin zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakin zaman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayrilik » okan bayulgen » telsim tribunu » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » supernatural » fok katliami » pote min les pote » oss 2010 » akbank » gece » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » army men world war » filiz » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » pippa bacca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galatasaray in ezeli rakibi » cimcime » gul sarabi » bir ogrenci sigarasi olarak winston » filoz » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » ruh hastasi » erkekleri tavlama yontemleri » bilgisayariyla konusan insan » cikolatali pasta » ayrilik kolay mi » levis reklamlari » iscilerin sosyalist partisi » cassio ramos » futbola siyaseti karistirmak