yakin olmak icin uzak dur benden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yakin olmak icin uzak dur
  2. benden uzak allah a yakin olsun
  3. paris hilton a yakin olmak icin hiltona gitmek
  4. sen benden uzak
  5. uzak dur benden
  6. yakin uzak
  7. yakin ve uzak
  8. cok sinirliyim uzak dur benden
  9. cok uzak fazla yakin
  10. olum bana yakin ben ona uzak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakin olmak icin uzak dur benden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakin olmak icin uzak dur benden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakin olmak icin uzak dur benden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakin olmak icin uzak dur benden. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suspicious minds » yigit cafe » naftol » netsozluk » molotov » plakasini aldin mi » 30 yas sendromu » mulayim » statik smiley » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » crypto » dunya bir gundur o da bugundur » hendrix » insomnia » winnie the pooh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » new star soccer 4 » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » teheyyuc » engin baytar » 16 kasim 2008 ales » seks » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » hattat yusuf sezer » kuru laf » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » bir fuck buddy im bile yok » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » hastasi olunan seyler » belkis akkale » galatasaray fenerbahce derbisi zaman anketi