yakin dogu 

kapat
  1. şu ülkeleri kapsar: suriye, misir, lubnan, israil, urdun...
    #1014772 (vernon sullivan, 18.12.2006 03:03)
  2. türkiye vatandaşları dışında diğer ülke vatandaşlarına tam veya yarı burslu okuma imkanının tanındığı;eğitim seviyesinin yerlerde süründüğü üniversite.(bkz: okulumu kötülemek gibi olmasın ama gerçekler acıdır)
    #1201597 (magistra, 24.01.2007 22:20)
  3. asker korumalı, bol yokuşlu, eğitim kalitesinin eksilerde olduğu, paranızla rezil olduğunuz üniversite.*
    #1226828 (efesim, 29.01.2007 10:12)
  4. mısır dışında turistik olarak gidilip görülecek herhangi bir ülke barındırmayan kavram. yine de orta dogu'dan iyidir, uzak dogu ile kıyaslanmaz bile... daha fazla orhan kural'laşmadan hemen iyi günner diliyorum. bu seferde metin fidan'laştık iyi mi? insan doğuya yakın da olsa kendine uzak oluyor zaman zaman...*
    #3354709 (vakur, 04.05.2008 07:58 ~ 07:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakin dogu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakin dogu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakin dogu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakin dogu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» senior reklam yazari » poisonx » panta rhei » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » gul sarabi » suleyman oulare » yaran youtube yorumlari » latife hanim » ersun yanal » bim » orospu ruh » headshot » 80 lerin sonunda cocuk olmak » uludag sozluk » ekspertiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosvermis bunye » viorel moldovan » butona kopca demek » smothered mate » madame » fok katliami » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » 7 kisilik sozluk » altini cizmek » kriz enlemesine gecti » arka siradakiler » libido » catalogue » yanlis anlasilmis sarki sozleri » metric space