yakin akrabasi da olabilir 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en yakin arkadasim aramizda ne olabilir ki yalani
  2. olumun akrabasi yok
  3. zall in akrabasi olmak
  4. dugunde travesti akrabasi olmak
  5. en yakin arkadasin baska yakin arkadasi
  6. en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak
  7. fakirin alacaklisi zenginin akrabasi cok olur
  8. kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi
  9. basbakanin akrabasi oldugunu zanneden user
  10. olen her akrabasi icin baslik acan acili tip

© 2008 - uludağ sözlük

yakin akrabasi da olabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakin akrabasi da olabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakin akrabasi da olabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» butunluklu algi » bendeki sen gitti » starfucks » maslak opet » duraliminyum » poseidon dan kacis » tanri » engin ceber » yaran entryler » p s i love you » ayran ile sigara icmek » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » ozledim » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aquafobi » kediye kafa atan mucahit fare » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » ray blanchard » classy goth » ucu bir arada » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » shawne williams » alternatif bim acilimlari » hilal » galatasaray » 1971 » aba guresi » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi