yakayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yakayi ele vermek
  2. iki yakayi bir araya getirememek
  3. gecmisten yakayi kurtaramamak
  4. fayrap etmis yakayi bagri
  5. sans eseri yakayi kurtardigimiz olaylar
  6. yakayi kaldirdim eric cantona oldum
  7. sevistikten sonra yakayi birakmayan kadin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakayi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » vicky cristina barcelona » rockbursa » kopekleme » zuvvar » sikilmis gotun davasi » aslantepe » pelus hayvanat bahcesi » eurovisin a ilahi ile katilmak » hic oy vermemis yazar » roma » matrixxx reloaded » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » sedir adasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kisisel illet » taygun erdem » zor gunlerden geciyoruz » tijen par » aslinda bir konu var » ayrilik » avea ya acik mektup » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » tasaklarim » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » hircin ruh » the tattooist » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » fabregas fener e volkan arsenal e