yakasi kopuk ucgen kafali ilkokul ogrencisi 

kapat
  1. istinasız her ilkokul da bulunan ilkokul öğrencisi tipidir. en arka sıraya yakın lanet bir yerde otururlar. saçları yer yer 3 numara, 4 numara ve 5 numaradır. psikopat kendi mi kesiyor saçlarını, bilmiyorum. bunları önlüklerin üstünde bulunan ayran lekesi sayesinde kolayca tanıyabilirsiniz.

efendim bu tip insan yavrularında sadece çocuklara özgü olan parıltılı bakışların zerresi yoktur. dünyadaki en tırt çocuk tipidir. maldır, malın önde gidenidir. sene sonunda türkçesi, matematiği hatta hayat bilgisi dersi bile 2-3 gelir, o derece. bilirsiniz, ilkokul da düşük not almak ekstra bir mallık ister... zaten öğretmen de kısa sürede bu çocuğun gerizekalı olduğunu anlar, fazla ilgi göstermez.

neyse, bu insanlar ne çöp kutusu başındaki kalem açma aktivitelerin katılırlar, ne gazoz kapağı ile futbol oynarlar, ne de plastik borudan üflemeyle çalışan silah yapıp, birbirlerine kağıt atarlar. normal bir çocuğun yaptığı hiçbir şeyi yapmaz bu odunlar. sınıfta odun gibi otururlar. insan tenefüste dışarı çıkar, bir hava alır değil mi? 24 ders olsa gıkı çıkmaz bu itlerin. seni pezevenk. fakat bunlarda deli kuvveti dediğimiz bir kuvvet söz konusudur. bu çocuklardan biri ilkokuldayken şahsımı kıstırıp hortumla dövmüş, kolumu bacağımı morartmıştı. itoğlu it. bir bulsam onu ağzını burnunu kıracam, öyle bir kinim var ibneye.
    #3453251 (salcali ekmek, 27.05.2008 05:34)
  2. bunlar bir de kalemin göt tarafındaki silgiyi burnuna sokup, burnuna kaçırırlar. ayrıyetten o kıçı her zaman kemiren, defter üzerindeki silgi kalıntılarını yuvarlayan, kızlara parmak atmayı görev edinen ve derste ise silgiyi yere düşürüp o kızların eteklerinden içeri bakmaya çalışan ilkokul öğrencisidir.

a benim yavrum o yaşta ne biliyorsunda bakmaya çalışıyorsun. göremessin zaten, ya tayt vardır ya da kalın külotlu çorap. bir arkadaşımdan biliyorum..
    #3453278 (www wwwwwwwwww www, 27.05.2008 06:32)
  3. kendince imaj yapıp tadını çıkaran enerji dolu öğrencidir.
    #3453416 (Bach, 27.05.2008 09:53)
  4. 70'lerde ve 80'lerde çocuk olmuş her yazarın en az bir kere belki onlarca kere benzediği öğrencidir. kafanın üçgen olması konusu uzmanlarca ayrıca incelenmelidir.*
    #3453429 (galapagoslu iguana, 27.05.2008 09:59)
  5. sistemin getirdigi dayatmalara maruz kalarak oyle giyinen ama kafasi tamamen anatomik olarak o sekli almis ogrenci insani.***
    #3453451 (sungeria, 27.05.2008 10:09)
  6. sınıfın şamar oğlanıdır.hep onla dalga geçilir kafası üç numara olduğu için kafasına şaplak indirilir.
    benimde sınıfımda da bir çocuk vardı aynı bu tariflere uyan ismi abdulgaffurdu az şaplatmadık kafasına ama sonradan hortumla köşeye sıkışmadık.ama deli kuvveti vardı.
    #3453465 (moostaphius, 27.05.2008 10:15 ~ 11:02)
  7. bu ibneler hayattan kopuk oldukları için ders devir hikayedir. sınıfın rahatlığı için birkaç kez alt sınıflara gönderilir. geri gelişin uzun olması tüm sınıfın temennisidir.eğer sınıfta böyle birkaç kişilik varsa kesin grup olurlar. tüm sınıf tenefüste rehin alınır.3-4 kişilik grup tarafından caliskan ve gariban öğrenciler hırpalanır.

edit:cüneyt, serdar, fatih ve türker yıllar sonra size sesleniyorum. hepinizin tek tek a.k ulan. * *
    #3453499 (burkay, 27.05.2008 10:32 ~ 10:33)
  8. bunların üçgen olan kafaları, boyun mihverinden de hafif sapıktır. yani gönyesizlik, peşlik vardır.
    #3453514 (liberalisticcommunist, 27.05.2008 10:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakasi kopuk ucgen kafali ilkokul ogrencisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakasi kopuk ucgen kafali ilkokul ogrencisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakasi kopuk ucgen kafali ilkokul ogrencisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakasi kopuk ucgen kafali ilkokul ogrencisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk hakkinda ne dediler » kiyamet gunu gazete mansetleri » crzytarantla » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » sacmalama hakki » masturiler » suleyman oulare » kederli ruh » beyin gocu » sozluktekilerin zeka ortalamasi » witch is back » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » berk oktay » attirmayi seviyorum » kose yazarligi yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » terminator the sarah connor chronicles » garabet » yaran okuyucu yorumlari » gercekdisi » osmanli atasozleri » fewzi1907 » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » eurimages » unique » nedeni anlasilmayan uc sey » sozluk yazarlarinin itiraflari » henry kissinger » basulke » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » insan dusunen bir hayvandir