yakarsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. curmun kadar yer yakarsin
  2. ates olsan curumun kadar yer yakarsin
  3. lazer olsan dalga boyun kadar yer yakarsin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakarsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakarsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakarsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakarsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» witch is back » a little piece of heaven » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » pakize karada » tematik yazar » soverek ayrilanlar » zookeeper » zuvvar » tayyib madencilik » turk futbol tarihini yakan sozler » chp nin dini siyasete alet etmesi » circus » kuru laf » erkence » football manager 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vincent price » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » bafilemeden dusunun » iab » kapin her calindikca » fasizm » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » ali bati » dark father » huzunlendiren monologlar » ekmek kizartma makinesi » bir arkadasim ekolu » hep bana rabbena » kelimelerin efendisiyim » isten ayrilma bildirimi