yakarim bu sehri evlendigin gun 

kapat
  1. (bkz: sevgilim bak senin için entry girdim)
    #3930715 (uretim cini, 07.09.2008 17:38)
  2. bu şehirde durmaz giderim elin olduğun gece * *
    #3930728 (moso, 07.09.2008 17:39)
  3. (bkz: yakarız bu gezegeni)
    #3930735 (nerde kalmistik, 07.09.2008 17:41)
  4. bir ümit besen parçası. ümit besen dışında birçok şarkıcı da söylemiştir bu şarkıyı. bulent ersoy, devran caglar, nejat alp ilk akla gelenlerdir. iddialı açıklamalara şahit olduğumuz şarkının sözleri;

kalbim dayanamaz sensiz acıya
    yaşarken ölürüm git dediğin gün
    seni paylaşamam bir başkasıyla
    yakarım bu şehri evlendiğin gün

yaşanmış günleri bir anda silip
    gülen gözlerine elveda deyip
    bütün sokakları ateşe verip

sevinemez kalbim bu acı varken
    düşerim yollara bir sabah erken
    beyaz gelinlikle sen gülümserken

yaşanmış günleri bir anda silip
    güzel gözlerine elveda deyip
    bütün sokakları ateşe verip
    #4022226 (piyade cavus, 29.09.2008 01:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakarim bu sehri evlendigin gun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakarim bu sehri evlendigin gun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakarim bu sehri evlendigin gun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakarim bu sehri evlendigin gun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cimcime » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » ayak fetisisti » the curious case of benjamin button » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » ss lazio » winston premier » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » beyin yikamak » vados su » kasap havasi » hazir corba » bicir bicir » bafilesmek » ilk gecesinde moderator olan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turuncu sacli kadinlar » is arkadasindan hoslanmak » kaka » junior reklam yazari » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » poisongirl » tematik entry mode on » dunya bir gundur o da bugundur » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » mahalle bakkalina acik mektup » hazir cevap » gemi » the tattooist » enerjik