yakanin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu yakanin delisi
  2. yakanin onlukten sarkmasi
  3. caninizi yakanin canini yakmak
  4. sigarayi tersten yakanin farkina varmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakanin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakanin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakanin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakanin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gs tv » cocukken yapilan salakliklar » basliklari alt alta okumak » to love a woman » winniethecrusher » nuri pakdil » erkegi evlenmeye ikna etme teknikleri » liseli serap » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » birinin agladigini gormek » aslinda bir konu var » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » seni tanidigim icin cok sansliyim » cernobil » zuvvar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alejandro gonzalez inarritu » huri sapan » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » cinas » kose yazarligi yapmak » michael dawson » yenebilme ihtimali » emo » ahmet turan alkan » onceki gunun begenilen entryleri » hedge fonlar » susmak » ben sanderson » alanya daki abazanlar » sefer tasi harekati