yakalayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yagmuru yakalayan kisi
  2. kobra yakalayan bebek
  3. karmasi ile uyum yakalayan yazar
  4. basliklari alt alta yakalayan yazar
  5. evladini sigara ile yakalayan baba
  6. kacan danayi yakalayan cengaver
  7. oltayla silah yakalayan balikci
  8. kopya ceken ogrenciyi yakalayan ogretmen
  9. nisanlisi ve annesini ayni yatakta yakalayan kiz
  10. tenis macinda top yakalayan kizin ruh haleti

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakalayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakalayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakalayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakalayan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mucize ilac » state of play » zihin jimnastigi » baslik ve nick uyumu » bkz baskili tisort » teno » love is wicked » kisa yoldan olum teknikleri » taygun erdem » rachel de queiroz » ozgur soylu » ben aslinda yogum » narsisizm » gabry ponte » yeke yeke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekirdeksel » ust kesimin chp yi desteklemesi » nukleer » bim de eski sevgiliyle karsilasmak » carla gugino » gkb marsi » su tozu » schmidt hakkinda » kamyon arkasi yazilari » ergen e kon teror orgutu » selim curukkaya » velev ki got olduk » rei » hendrix » sporcu sortunun gecirdigi evrim