yakalayamamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. coyote nin road runner i yakalayamamasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakalayamamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakalayamamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakalayamamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakalayamamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ermeni patrikhanesi » merkantalizm » gasyan » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » yenebilme ihtimali » sikilmis gotun davasi » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » uludag sozluk lazio taraftarlari » olcay baykal in tesetture girmesi » altini cizmek » tahta kola kasalari » semih senturk » a crimson cosmos » henrik nielsen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » desifre olmaktan korkmayan yazar » el camino » kusurat » cassio ramos » dingil ruh » how do you talk to an angel » zall » oas » bandira » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » kac kisiyiz lan biz » bir baslik daha acarsan vururum » grup seks partisinde acikta kalan mal » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad