yakalarsam bi yerde bilmicem yanni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yanni
  2. bak yakalarsam tik tik
  3. sizi bir yakalarsam
  4. ben o sazi calani bir yakalarsam
  5. seri eksi oy vereni bir yakalarsam
  6. bana yonlendiren yazar seni yakalarsam var ya
  7. her yerde olmak hicbir yerde olmamaktir
  8. yakalarsam muck muck
  9. 1 yerde
  10. her yerde sac var

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yakalarsam bi yerde bilmicem yanni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yakalarsam bi yerde bilmicem yanni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yakalarsam bi yerde bilmicem yanni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yakalarsam bi yerde bilmicem yanni. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gecmeyen hickirik » almanyada bulunmus yasli amcalar » dib sahne » ses cikarma » tomas abraham » alnac » sol elle entry girmek » hans zimmer james newton howard » alew hala tanisamadik » gasyan » cicciolina » 250 gram » unutma » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » dost » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jainecohen » sone » turkiye nin en zeki kadini » online olanlari alt alta okumak » kis » ademoglu kizgin firin havva kizi mercimek » ermeni patrikhanesi » merve yi tavla » yalcin kucuk » laikci aforizmalar » dunyanin sekizinci harikasi » yolda yururken zenci gormek » vajina lakaplari » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » uludag sozluk un yas ortalamasi